vrijdag 6 januari 2012

Echt de laatste....

Ik had deze nog op de pennetjes staan en die moest dus nog wel even af. De laatste kerstbal voorlopig. Hart nr. 30. Dit vind ik een superleuke bal. Het valt me op dat deze 'ruimer' in zijn velletje zit als de andere ballen. Ik neem aan dat dat komt doordat er minder kleurwisseling is. Hebben jullie dat ook?

4 opmerkingen:

 1. Super leuk weer een kerstbal klaar! En ook nog zo'n mooie. Ik blijf het hele jaar door lekker kerstspullen maken hoor, heb je rond kerst altijd genoeg.
  Groetjes, amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allereerst bedankt voor je lieve reacties op mijn blog. Heel erg leuk. Je kunt Siv met elk garen wat je wilt breien hoor, maar het is wel handig, als er kinderen mee gaan spelen dat je het garen goed kunt wassen. Je gebruikt alleen kleinere naalden dan bij het garen staat aangegeven, zodat je de vulling niet kan zien.
  Je bal is prachtig. Het kan ook zijn dat, nu je de smaak te pakken hebt, iets losser breit dan in het begin...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dit is een hele leuke kan ook goed een valentijns bal zijn.....ik had dat ook dat de ballen verschilde van grote maar ik dacht dat het kwam omdat je steeds makkelijker de draad meeneemt?
  fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Paulijn, ik kan je e-mailadres niet vinden en reageer maar even op deze manier. De nrs die ik omcirkeld heb, zijn de kleuren die ik zelf al in huis heb. Voor Siv heb je niet veel kleuren nodig. Donderdag staat het op mijn blog. Helaas niet eerder, want ik ben nog in onderhandeling met de uitgever. Ze hebben toestemming gegeven, maar willen er nu op terugkomen, omdat ze bang zijn dat alle dames die meedoen geen boek meer gaan kopen. Dus ik zou nog even wachten.

  BeantwoordenVerwijderen