vrijdag 3 februari 2012

Het sneeuwt lekker!

Het uitzicht vanuit mijn voordeur.
Je ziet het niet op de foto, maar het sneewt dikke vlokken!
Wat is het toch mooi als het sneeuwt. Ik woon op een boerderij en als het lang sneeuwt wonen we in een compleet witte wereld en lijkt het alsof we een beetje zijn afgesloten van de bewoonde wereld. Ik ben niet anders gewend en zou niet anders willen!
Geweldig mooi. De overlast neem ik er voor lief bij....

De vogeltaart, die ik gisteren heb gemaakt, is al gesignaleerd.....

Wil je wat meer weten over het voeren van de vogels in de winter kijk dan eens op de site van de Vogelbescherming .6 opmerkingen:

 1. Mooi hé en het wordt zo fijn stil om je heen.....en je vogeltaart vind ik super!!!!! wat zullen ze smullen.....
  fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk weer om te handwerken, toch? Ik denk dat de vogels wel heel blij zijn met hun taart. Leuk idee; moet ik ook maar eens met de kids gaan doen. Bij ons ligt er nu net een minimilimeter, maar het sneeuwt maar door, dus wie weet hebben we aan het einde van de dag ook zo'n prachtige witte deken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi uitzicht heb je. Hier sneeuwt het sinds 12 uur, dus ik woon zuidelijker dan jij. De vogels hebben het goed met die taart. Ziet er ook leuk uit.
  Fijne dag, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig! Helemaal als dit het uitzicht vanuit je huis is, wat mooi!! Bij ons sneeuwt het sinds een uur of drie vanmiddag ook, eindelijk genieten we van een echte winter!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit uitzicht is geld waard, je mag er best trots op zijn. En bij ons in belgië sneeuwt het ook voor het eerst, wij kunnen ook genieten van het mooie winterlandschap.
  groetjes en nog een heel fijn weekend geniet ervan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi uitzicht heb je, kan me voorstellen dat je geniet.
  De vogeltjes hebben de taart nu wel nodig, met zo'n dik pak sneeuw.

  BeantwoordenVerwijderen