zondag 18 maart 2012

De trui

De trui is af, maar dit ging niet zonder slag of stoot.....
Ik was helemaal blij dat ie af was tot mijn man hem aantrok...... te kort! Op het plaatje was hij ook al niet zo lang;  ik had slimmer moeten zijn en de benodigde lengte moeten meten bij mijn man!
Ik heb toen aan de boord onder alle steken weer opgepakt met de rondbreinaald (in het kader van: niet opgeven!) en er nog een stukje onderaan gebreid. Je ziet de overgang wel, maar dat is niet storend. Ik heb dit extra stukje wat te strak afgekant (grom, grom).  Dit is niet echt zichtbaar,  maar het aan- en uittrekken gaat wat lastig.
Kortom, het is goed dat hij af is, maar deze trui staat niet in mijn rijtje:  'hier ben ik echt heel tevreden over'
Hebben jullie dat ook wel eens??

2 opmerkingen:

  1. De trui is wel erg mooi geworden. Hij ziet er nog niet al te lang uit. Misschien is er een andere liefhebber of jij zelf die 'm past. Zet vrolijk en vol goede moet een nieuwe op de pennen voor je man.
    Fijne zondag, groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is een mooie trui geworden en ze hoeven ook niet allemaal lang te zijn , soms zakken ze ook nog wat uit na het wassen.....en ja hoor ik heb ook weleens dat het eindresultaat me tegen valt of dat het niet netjes genoeg is .....wij handwerksters zijn denk ik het meest kritisch op ons eigen werk.

    Je nieuwe breiwerk ziet er ook mooi uit een hele leuke steek.

    BeantwoordenVerwijderen