dinsdag 29 mei 2012

Gouden tip

Via de Borduurvrouw kwam ik terecht op deze blog. En deze Nelleke is met een, voor mij zeer geschikt, project bezig. Elke keer een klein dingetje in je huis helemaal schoon en netjes maken. Want wat is dat gevoel herkenbaar: thuiskomen nadat je bij een Miep Kraak geweest bent en dan overvallen worden door een gevoel van afkeer voor je eigen 'rommel'.
Hier kan ik nog heel wat van leren en ik ga dan ook wel meedoen. Ik ga niet al mijn 'vorderingen' vermelden, maar ik heb stille hoop dat het mijn huishouden ietwat reguleert.
Leuke site, dus kijk ook even!

2 opmerkingen:

 1. Hoi Paula; ik "lees al" weken je blog via mijn telefoon, maar merk nu (nu ik op je pc je blog lees) dat ik op mijn telefoon iets verkeerd heb ingesteld, want ik zie al weken hetzelfde berichtje via mijn telefoon. Nou, ik ga dus het komende uur gezellig je blog teruglezen. Lees ik vanzelf hoe het met je gaat, of je handen goed genezen zijn en hoe het met je creatieve uitspattingen is gegaan; vooral met Siv.
  Groeten Wieke
  Oh ja, Heel goed idee van je; ik doe met je mee; ga er ook niets van vermelden, want bij mij is het TE ERG!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je ook met het kastjesproject bent begonnen. Heb je ook zo'n trots gevoel als je iets hebt aangepakt wat al een tijdje ligt te verstoffen?
  Ik doe het niet dagelijks hoor en regelmatig som ik voor mezelf op wat ik tot nu toe allemaal al gedaan heb en zo gaandeweg is dat toch al aardig wat. Succes er mee. Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen